LUCAS™1 - Pneumatic version | LUCAS™2 - Elektrische versie
Informatie | Hart | Auto-ongeluk | Grafieken | Angiography

Welkom bij het LUCAS online trainingcentrum!

Hier kunt u lezen, horen en zien hoe u het LUCAS-thoraxcompressiesysteem kunt gebruiken voor trainingsdoeleinden en nascholing.

Begin met de handleiding en oriƫntatiegids. Als u die hebt doorgelezen, kunt u een theorietest doen om uw kennis van LUCAS te controleren.

Indien u de theorietest met succes afrondt, kunt u een LUCAS-trainingscertificaat afdrukken. Om het certificaat compleet te maken, moet u bovendien LUCAS kunnen toepassen volgens de checklist in het praktische traininggedeelte en dit laten bevestigen/ondertekenen door een getuige/collega.

Voor het praktische gedeelte moet u over een LUCAS-apparaat, een oefenpop en een aandrijving voor de pneumatische versie beschikken. U kunt uzelf trainen door de instructies van de praktische trainingsvideo en de checklist op te volgen.

Waarom reanimeren met LUCAS?

Op de volgende drie bladzijden vindt u in het kort de redenen waarom u voor reanimatie met LUCAS zou moeten kiezen. U kunt ook op de kleine fotootjes aan de rechterkant klikken.

Met welke LUCAS wilt u trainen?: LUCAS 1 - Pneumatic version (In het Engels) or LUCAS 2 - Elektrische versie

Physio-Control Inc. / Jolife AB, Ideon Science Park, SE-223 70 Lund, Sweden, Tel: +46 (0) 46 286 50 00, Fax: +46 (0) 46 286 50 10, info@lucas-cpr.com
Powered by Publiciteta&Co